Légiósok

Tőzsér elhagyja a QPR-t?

Sejtelmesen nyilatkozott a Rangadó.hu-nak a középpályás.

Az angol másodosztályban futballozó Tőzsér Dániel a nyári szünetét tölti jelenleg a sérülése után. Csapata, a Queens Park Rangers csak a 12. helyen végzett a bajnokságban, így nem sikerült elérni az osztályozó helyezéseket. A Rangadó.hu-nak a légiós nyilatkozott az egészségi állapotáról és az átigazolási szezonról.

– Teljesen felépültem, már a múlté a sérülésem. Az edzések befejeződtek már a csapatomnál, de ettől függetlenül ugyanúgy edzek tovább, és jól érzem magam, minden rendben velem. Vannak megkereséseim, meglátjuk, hogyan alakul a sorsom. Egy átigazolás nem csak a játékostól függ, hanem a klubjától is, hogy hogyan állnak ehhez a dologhoz. Még egyéves szerződésem van a QPR-nál, de nem feltétlenül vagyok minden erőmmel azon, hogy maradjak – tette hozzá sejtelmesen Tőzsér.

A középpályás iránt a tavaly nyári átigazolási szezonban elég határozottan érdeklődött korábbi csapata, a Ferencváros, ahol edzésen is részt vett egy ideig. A következő hetekben kiderül, hogy ismét megpróbálja-e visszacsábítani a zöld-fehér csapat Tőzsért, vagy Anglián belül következik be a váltás.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik