Légiósok

Légióskörkép: Vida csapata a holland, Husztié a német osztályozót szúrta el

Csütörtöki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vida Kristopher együttese, a De Graafschap a holland élvonalban maradásért vív osztályozót. A döntő első mérkőzésén nagyon kikapott a Go Ahead Eaglestől – 4-1 lett a vége a hazaiak javára úgy, hogy Vidáék már a 28. perctől emberhátrányban játszottak. A magyar támadó a 67. percben csereként állt be, de ő sem tudott segíteni csapatán, így háromgólos hátrányból várják a visszavágót.

A Köteles Lászlót ezúttal is a kispadra nevező KRC Genk 5-2-re verte az RSC Anderlechtet a belga élvonal rájátszásának kilencedik fordulójában. A Genk ezzel biztosította indulását az Európa Ligában.

Huszti Szabolcs végig a pályán volt, Stieber Zoltán viszont nem került keretbe az Eintracht Frankfurt – 1.FC Nürnberg német Bundesliga-osztályozó első mérkőzésén. Stieber csapata lehet boldogabb a visszavágó előtt: idegenben 1-1-et ért el.

Olvasói sztorik