Légiósok

Bogdánt és Gulácsit is elővették a liverpooli szurkolók

Egyesek már a kapusedzőt hibáztatják a Vörösök problémái miatt...

Néhány angol lap szerint előfordulhat, hogy utolsó mérkőzését játszotta a Liverpool színeiben a magyar válogatott Bogdán Ádám az elmúlt hétvégén. A West Bromwich ellen 1-1-re végződő találkozón a hálóőr ismét olyan gólt kapott, amelynél felvetődik a felelőssége – a rövidbe kapott gólt, de úgy, hogy előtte saját társai vesztettek labdát, majd a komplett védelmen átnyargalt a hazai támadósor. Bogdán kevésbé okolható, de így is jó néhányan megtalálták a meccs után.

– Nincs értelme akármennyi pénzt is kapusokra költeni, amíg nem szabadulunk meg a pocsék kapusedzőnktől, John Achterbergtől – írta egy hozzászóló. – Brad Jones, Gulácsi Péter, Danny Ward, Simon Mignolet és Bogdán Ádám mind tönkre lettek téve ezáltal a bohóc által.

Mások Mignolet-val együtt menesztenék a magyart: – Igazoljuk le Jack Butlandet, valamint Loris Kariust második számú kapusnak, Mignolet-t és Bogdánt pedig küldjük el! – olvasható egy másik szurkoló hozzászólásában.

Az ítéletekkel persze már a meccs végét sem kellett megvárni: volt, aki szerint Bogdán maga egy hologram, más szerint csak simán „borzasztó”.

Ami azonban a szurkolók véleményénél is fájóbb, az a külföldi zsurnaliszták, a Liverpoolt közelről követők ítélete. Ian Doyle újságíróként 2000 óta tudósít a Vörösök meccseiről.

– Szörnyű gól. Allen, Stewart, Smith és Bogdán mind benne voltak. Szörnyű – írta a Twitteren a találatot követően.

Ugyanő a mérkőzést követően a LiverpoolEcho-n tízes skálán hatosra értékelte Bogdán teljesítményét, ám ezzel nem mindenki értett egyet.

Egy másik fanatikus azt kifogásolta, hogy Kevin Stewart csak ötöst kapott, míg a magyar kapus – valamint Henderson és Allen – ennél jobbat.

Volt, aki elégedett volt a mérkőzés végeredményével, amely elfogadható a zömmel a második keret tagjai által játszott meccsen, de kiemeli: Bogdánnak ez nem kifogás, ő egyszerűen nem elég jó a Liverpoolhoz.

Egy újabb névtelen kritikus szerint „kristálytisztán látszik”, hogy „Bogdán jelenlegi állapotában nem elég tapasztalt és magabiztos” ahhoz, hogy játsszon. Sőt még tartalékkapusnak sem megfelelő.

Olyan is akadt, aki ennél is keményebben fogalmazott.

– Bogdán 6?! Viccelsz?! Ha a West Bromnak nincs peche, hamar 4-1-re égtünk volna. Másodosztályú szintű kapus, akit azonnal ki kell raknunk a nyáron – szólt a dörgedelem.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik