Légiósok

Győzelemmel zártak a magyarok a lengyel alsóházban

Mervó játszott, Gosztonyi és Guzmics nem.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az utolsó (37.) fordulót rendezik ezen a hétvégén a lengyel élvonalban. Az alsóházban a Slask Wroclaw hazai pályán 3-2-re legyőzte a Górnik Leczna együttesét. A házigazdáknál Mervó Bence kezdő volt, majd a 81. percben lecserélték, Gosztonyi András pedig a kispadról nézte végig a találkozót.

Guzmics Richárdot apró sérülés miatt nem nevezték a krakkói Wisla keretébe a Podbeskidzie Bielsko-Biala vendégeként 4-3-ra megnyert meccset. A Wisla az első, a Slask pedig a második helyen zárta az alsóházi rájátszást.

A thaiföldi bajnokságban Csiki Norbert csapata, a Sisaket FC otthon 1-1-et játszott a Siam Navy ellen.

Adorján Krisztián a 82. percben állt be a hajrában emberhátrányban futballozó Novara csapatába, amely 1-0-ra kikapott a Cesena otthonában az olasz másodosztály (Serie B) 41. fordulójában. Együttese egy mérkőzéssel a vége előtt két pontra van a feljutásért rendezendő rájátszást jelentő nyolcadik helytől.

Köteles László a kispadról nézte, amint a KRC Genk 2-1-re kikap az Oostende otthonában a belga élvonal felsőházi rájátszásának nyolcadik körében.

Olvasói sztorik