Légiósok

Még várni kell a bajnoki címre, kikapott a Legia – légióskörkép

Nikolics nem talált be, Gyurcsó gólpasszt adott.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A lengyel bajnokság utolsó előtti fordulójában természetesen a kezdőcsapatban kapott helyett Nikolics Nemanja a Legia Warszawában. Csapata azonban 2-0-ra kikapott idegenben a Lechia Gdansk együttesétől, így a varsóiak bajnoki címe egyelőre elmaradt. A magyar csatárt a 66. percben lecserélték.

A Pogon Szczecin 3-2-re nyert hazai pályán a Cracovia ellen. Gyurcsó Ádám a kezdőcsapat tagja volt, és az ő gólpasszából született az első hazai találat. A szélsőt aztán a 70. percben lecserélte edzője.
A Zaglebie Lubin – Lech Poznan összecsapáson egyik magyar játékos sem lépett pályára. Lovrencsics Gergő a keretben sem volt, míg Kádár Tamás 90 percen keresztül a kispadon ücsörgött. A poznaniak 3-0-ás vereséget szenvedtek.

A svájci bajnokság 33. fordulójában a Sion idegenben szenvedett 2-0-ás vereséget a Vaduztól. Vanczák Vilmost ezúttal nem nevezték a Sion keretébe.

Bogdán Ádám Kádárhoz hasonlóan végig ülte a mérkőzést a kispadon, a Liverpool pedig egy 92. percben szerzett találattal 1-1-re mentette a meccset a Chelsea ellen az Anfield Roadon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik