Légiósok

Nem mindennapi felállásban kezd hétvégén a Hertha

Dárdai ismét vicces kedvében volt a sajtótájékoztatón.

Csütörtökön tartott sajtótájékoztatót Dárdai Pál a hétvégi Leverkusen elleni mérkőzés előtt. Amikor az újságírók a lehetséges kezdő tizenegyről érdeklődtek, a magyar edző ismét egy frappáns válasszal rukkolt elő.

– Mitch Weiser lesz a kapusunk, Rune Jarstein a tízes pozícióját foglalja majd el a pályán, a kezdőben pedig tizenegy ember fog lehetőséget kapni – árulta el viccesen a nem mindennapi felállást Dárdai, amire természetesen a média képviselői is nevetéssel reagáltak.

Az utóbbi eredmények miatt azonban sajnos nincs sok mosolygós arc Berlinben, de a következő hetekben még így is bőven erőn felül teljesíthetnek, hiszen egy pont is elég lehet a maradék három fordulóban az európai kupainduláshoz. A Dortmund és a Bayern után a szintén nagy nemzetközi rutinnal rendelkező Leverkusen ellen játszik a Hertha BSC.

– Egy nemzetközileg tapasztalt és gyors focit játszó ellenfél vár ránk, ezért egy jó, de nehéz mérkőzést várok szombaton. Meg akarjuk védeni a negyedik helyünket, és pontokat akarunk szerezni a hétvégi játéknapon.

A gyógyszergyáriak szenzációs formában várják a találkozót, az utóbbi hat Bundesliga mérkőzésüket megnyerték, ezeken pedig öt alkalommal gólt sem kaptak. A jó eredményekhez nagyban hozzájárul a két szélső, Julian Brandt és Karim Bellarabi játéka, akik az utolsó hét Bayer-mérkőzésen, a tizenhét gólból tizennégyben közvetlenül érintettek voltak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik