Légiósok

Dzsudzsák: ajánlat nincs, érdeklődés van

Könnyen lehet, hogy Dzsudzsák Balázs számára véget ért a klubidény. De vajon hogy tovább? Játszik még a Bursasporban? Jön a Fradiba? A menedzserét faggattuk…

Ahogy a Rangadó.hu beszámolt, a magyar válogatott kulcsjátékosa izomsérülést szenvedett csapata, a Bursaspor múlt hétvégi bajnoki meccsén. Dzsudzsák Balázs meglehetősen peches mostanában, hiszen korábban is ki kellett hagynia több mérkőzést, ebben az idényben 23 török bajnokin szerepelt, három gól fűződik a nevéhez.

Noha honfitársunk a szövetség honlapján úgy nyilatkozott, nincs nagy baj, három hét alatt rendbe jön, és játszhat a válogatott tesztmeccsein, a klubidényének alighanem vége, hiszen a Bursasporra már csak négy találkozó vár, május 19-én lesz az utolsó.

Amint azt Vörösbaranyi József, a Stars and Friends iroda tulajdonosa, a játékos menedzsere honlapunknak elárulta, a Tranfermark.de oldal által 6.25 millió euróra taksált (ez az érték volt már 18 millió is…) Dzsudzsák a törökök jóváhagyásával itthon gyógyul.

– A Bursaspor kapcsolatban van a magyar válogatott orvosi stábjával, egyelőre nem lehet tudni, Balázs milyen gyorsan jön rendbe, be tud-e szállni a bajnoki hajrában – magyarázta Vörösbaranyi. A Rangadó.hu többször is beszámolt róla, hogy a magyar futballista helyzete csöppet sem megnyugtató a török klubnál: hol fizetéscsökkentésről, hol átadólistáról írt a helyi sajtó. A kérdés tehát: hogyan tovább?

– Egyelőre nem kezdődtek meg a tárgyalások, ám Dzsudzsák Balázst további három éves szerződés köti Bursába – tette hozzá a menedzser. – Akadnak érdeklődő klubok, hogy úgy mondjam, tapogatózás van, ám ajánlat nem érkezett érte.

Hogy az említett csapatok közt van-e a magyar bajnok Ferencváros, arra Vörösbaranyi kitérő választ adott, mindenesetre érdekes, hogy a Ckozep.hu szurkolói portál a hét elején azt írta: „Múlt héten Lovrencsics került be a fradista köztudatba, mint leendő érkező, ma meg Dzsudzsák nevét emlegették névtelen népligeti forrásaink, mint tuti érkezőt.”

A hírt persze illik visszafogottan kezelni, mindenesetre korábban Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója is azt nyilatkozta, ha lehetőségük nyílna megszerezni, tárt karokkal várnák Dzsudzsákot.