Légiósok

Guzmicsék ikszeltek, Bogdán védett a Pool tartalékcsapatában

Hétfői légiós-körkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Hazai pályán 2-2-re végzett a lengyel bajnokság osztályozó csoportjának harmadik fordulójában a Wisla Kraków. Guzmics Richárd együttese a Termalicával osztozkodott a pontokon úgy, hogy a meccs 92. percében még a hazaiak szereztek vezetést (2-1), azonban erre is volt válasza a vendégeknek – a magyar védő végig a pályán volt, csapata továbbra is vezeti az élvonal alsóházát.

Bogdán Ádám védte a Liverpool U21-csapatának kapuját a Norwich City elleni, tartalékbajnokságban rendezett találkozón. A Pool 2-1-re nyert.

A Gulácsi Pétert foglalkoztató Red Bull Leipzig 1-1-es döntetlent játszott a Kaiserslautern vendégeként a Bundesliga II 31. játéknapján. A magyar válogatott kapus végigvédte a meccset a Lipcsében, amely három fordulóval a vége előtt a második helyen áll a német másodosztály tabelláján.

Olvasói sztorik