Légiósok

Bőle Lukács a pályán, a többiek a kispadon töltötték a hétvégét

Légiós-körkép vasárnap.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Megyeri Balázs a padról nézte végig, ahogy a Getafe 2-2-es döntetlent játszik a Valenciával a Primera Division 35. fordulójában.


Az Eintracht Frankfurt csapatában Huszti Szabolcs kezdő volt a Mainz elleni Bundesliga-bajnokin a 31. fordulóban. A középpályás jól játszott, komoly szerepet vállalt a kiesés elöl menekülő csapata 2-1-es sikeréből.


A román élvonal osztályozó (alsóházi) csoportjának két éllovasa, a Bőle Lukácsot is soraiban tudó első helyezett CSMS Iasi és a CFR Cluj egymással csatázott a nyolcadik fordulóban. Bőle végig játszott, csapata egyik legjobbja volt. A Jászvásár értékés 0-0-át játszott idegenben.


A német másodosztályban Kalmár Zsolt együttese, az FSV Frankfurt a Sandhausen vendége volt a 31. körben.

Kalmár nem játszott, csapata 1-0-ra kikapott.


Balogh Norbert és csapata, a Palermo a Frosinone vendége volt az olasz Serie A 35. fordulójában. A magyar támadó klubja az utolsó előtti, 19. helyen állt, míg a házigazda a 18. pozíciót birtokolta, elmondható tehát, hogy a Palermo kétgólos győzelme kulcsfontosságú volt a bennmaradásárt folytatott harcban.

Balogh Norbert a padról nézte végig a sikert.

A harmadosztály C-csoportjában a feljutásért harcoló, Vécsei Bálintot is foglalkoztató Lecce a Paganesével csapott össze. Győztek 1-0-ra, a magyar játékos csere volt.


Negyedik bajnokiját játszotta az észak-amerikai bajnokság harmadosztályában (USL) Sallói Dániel csapata, a Swope Park Rangers – az ellenfél az Oklahoma City Energy volt, idegenben.

A magyar játékost a 82. percben küldte pályára edzője, ekkor már a hazaiak megszerezték a győztes góljukat. Az eredményen a magyar fiú sem tudott változtatni.

Olvasói sztorik