Légiósok

Nikolics: gól és gólpassz bő félóra alatt – VIDEÓ

Dzsudzsák kezdett, de a Bursaspor kikapott idegenben; Kleinheisler nem játszott a Werderben.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Bursaspor 2-1-es vereséget szenvedett a Kayserispor vendégeként a török Süper Lig 30. játéknapján. A magyar válogatott csapatkapitánya kezdőként lépett pályára, és végigjátszotta az elveszített találkozót, amely után a Bursa a 10. helyen áll a táblázaton.

A német Bundesligában a 31. játéknapján Kleinheisler László csapata, a kedden a Bayern elleni kupaelődöntőben elvérző, kiesés ellen harcoló Werder Bremen a Hamburger SV ellen játszott rangadót. A magyar középpályás ezúttal nem kapott lehetőséget a brémai csapatban, amely a 2-1-es vereséggel nem tudott elmozdulni a 16. helyről.

A Legia Warszava 4-0-ra legyőzte a Cracovia együttesét a lengyel bajnoki rájátszás harmadik fordulójában, így továbbra is tartja helyét a táblázat élén. A varsóiak első találata előtt a magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja adta a gólpasszt, a 33. percben esett harmadik gólt pedig ő maga szerezte fejjel, ez volt a támadó 26. bajnoki találata. Nikónak nagyon megy a Cracovia ellen, legutóbb mesterhármast ért el ellenük. A magyar csatárt a 72. percben lecserélte edzője.

https://www.youtube.com/watch?v=i7AWP89vMcw

https://www.youtube.com/watch?v=1QzhTSXI6gQ

Olvasói sztorik