Légiósok

Nem jutott tovább Vadócz és Sándor csapata

Vasárnapi légiós-körkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A lengyel élvonal 31. fordulójában, az alsóházi rájátszásban Guzmics Richárd végigjátszotta a krakkói Wisla 3-1-re megnyert meccsét a Górnik Zabrze ellen.

A norvég másodvonal harmadik fordulójában Kovács Péter végigjátszotta a Sandefjord 2-2-es meccsét a Sandnes ellen.

Dzsudzsák Balázs még mindig nem tért vissza a pályára a horvátok elleni válogatott meccsen összeszedett sérülését követően, de a török élvonal 29. körében már a kispadról nézhette, amint a Bursaspor 2-0-ra kikap az Akhisar Belediye együttesétől.

Az olasz harmadosztályban (Lega Pro) az AC Pisa 1909 és a Lecce is 1-1-et játszott, előbbit Forgács Dávid, utóbbit Vécsei Bálint nézte végig a kispadról.

Balogh Norbert a kispadról nézte végig, ahogy a kiesőhelyen álló Palermo 4-0-ra kikap a listavezető Juventus otthonában az olasz élvonal 33. fordulójában.

A lengyel harmadosztály III. csoportjában a Sleza Wroclaw 1-0-ra győzött a Slask Wroclaw II vendégeként. Ez számunkra azért érdekes, mert az élvonalbeli Slask tartalékcsapatában ott volta sérülését követően visszatérő Gosztonyi András is.

Az ausztrál élvonal negyeddöntőjében Vadócz Krisztián és Sándor György csapata, a Perth Glory 2-0-ra kikapott a Melbourne City otthonában, ezért nem jutott tovább. Sándor végigjátszotta a találkozót, amelyen Vadócz is kezdő volt, de őt a 82. percben lecserélték.

Az észak-amerikai harmadosztály (USL) hétvégi fordulójában szabadnapos volt a Swope Park Rangers, ezért edzőmeccset játszott, amelyet 1-0-ra elveszített hazai pályán a Tulsai Egyetem ellen. Sallói Dániel kezdő volt, több kecsegtető lehetősége is adódott a gólszerzésre, de ezúttal nem talált be, viszont a 61. percben sárga lapot kapott, nem sokkal később pedig lecserélték.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik