Légiósok

Légiós-körkép: Balogh, Guzmics és Dzsudzsák napja lehet a vasárnap

Megyeri Balázsnak a Real Madrid ellen lehet nagy napja. Légiós-körkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Újabb sztárcsapat ellen mutathatja meg magát Balogh

Az ausztrál bajnokság negyeddöntőjében a Sándor Györgyöt és Vadócz Krisztiánt foglalkoztató Perth Glory a Melbourne City otthonában lép pályára.

Minimális az esélye annak, hogy Bogdán Ádám kezdjen a Liverpool FC kapujában, amely az újonc meglepetéscsapat, a Bournemouth vendége lesz az angol Premier League 34. fordulójában.

Balogh Norbert klubja, a héten újabb edzőváltáson áteső Palermo a listavezető Juventus otthonába látogat az olasz élvonalban. A bennmaradásért küzdő palermóiak számára bravúr lenne a pontszerzés a Serie A 33. fordulójában. A harmadosztály 31. fordulójában a B-csoportban szereplő, Forgács Dávidot is foglalkoztató AC Pisa a Pontederát fogadja, míg Vécsei Bálint klubja, a Lecce a Messina vendége lesz a C-csoportban.

A lengyel Estraklasa alsóházának első körében Guzmics Richárd csapata, a Wisla Kraków a Gornik Zabrze együttesét látja vendégül.

Dzsudzsák Balázs visszatért sérüléséből, így semmi akadálya, hogy pályára lépjen a Bursasporban, amely közvetlen riválisát, a Akhisar Belediyét fogadja hazai pályán a török Süperlig 29. játéknapján.

Olvasói sztorik