Légiósok

Bőle Lukács jó ajánlatok közül válogathat, de az Iasi is marasztalja

A bajnokság végén szabadon igazolható lesz.

Kapcsolódó cikkek

Lemaradt a román bajnokság rájátszásáról a Bőle Lukácsot foglalkoztató CSMS Iasi együttese, amely a hetedik helyen végzett az alapszakaszban, így csak az osztályozó csoportban folytatja idei szereplését. A korábban Kaposváron futballozó magyar támadó középpályás stabil kezdő a jászvásári csapatban, de a nyáron lejár a szerződése. A 26 éves játékos a tavaszi szereplésről, és a jövőbeli céljairól is nyilatkozott a Rangadó.hu-nak.

– Nem sokon múlott, de sajnos lemaradtunk a playoff-ról. Két pont hiányzott, és igazából egy nagy helyzet miatt nem jött össze. Ha azt berúgjuk, akkor megnyertük volna a Steaua elleni meccset, és akkor mi megyünk a rájátszásba a hatodik helyen – kezdte Bőle Lukács. – Nem könnyen, de túltettük magunkat ezen, pár napig azért megfogta ez a kudarc a csapatot. Az osztályozó csoportban már lement öt mérkőzésünk, és még kilenc van hátra, mindenki kétszer játszik mindenkivel. Nem kezdtük jól ezt az időszakot, de most már úgy néz ki, hogy ismét rendben van a gárda. Legutóbb hazai pályán három-nullra megvertük a Craiovát, tízezren voltak a stadionban, úgyhogy nagyon jó hangulatú meccs volt. Új célunk, hogy a hetedik helyen zárjuk a szezont, tehát megnyerjük ezt a kiesési csoportot.

– A tavasz folyamán nyújtott saját teljesítményével mennyire elégedett?

– Ritkán vagyok elégedett magammal, és most sem vagyok az, szerintem nem is nagyon lehetek. Egy gólt rúgtam és két gólpasszt adtam a tavasszal, szóval mehetne jobban is a játék. Sokkal többet várok magamtól. Elsősorban az a célom, hogy a játék menjen jobban.

– A nyáron lejár a szerződése a Jászvásárnál. Tudja már, hogy mit hoz a jövő?

– Nem tudom még. A nyáron szabadon igazolható játékos leszek, és majd megnézem, hogy milyen ajánlataim, lehetőségeim lesznek, amelyek közül megpróbálom majd a legjobbat kiválasztani. A klubnál beszéltem a vezetőkkel, akik nagyon szeretnék, hogy maradjak. Már egyeztettek a menedzseremmel is, de abban maradtunk, hogy megvárjuk a bajnokság végét, és akkor döntöm el, hogyan tovább. Romániából, és más országokból is vannak csapatok, akik figyelemmel követik a szezonomat, de konkrétumokat egyelőre nem szeretnék mondani.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik