Légiósok

Sallói Dániel továbbra is az MLS-kerettel készül

A kölcsönadás nem örök érvényű, bármikor visszatérhet a Kansas csapatába.

Sallói Dániel nyilatkozott a Jenkifocinak, annak kapcsán, hogy a Sporting Kansas City kölcsönadta a harmadosztályban szereplő tartalékegyüttesébe, a Swope Park Rangersbe.

„Ez a kölcsönadás igazából formalitás. Ugyanúgy a Sporting Kansas felnőtt csapatával edzek és készülök, mint eddig. Annyi változás van, hogy a kölcsönadásnak köszönhetően hétvégén pályára léphetek a tartalékegyüttesben, Swope Park Rangersben. De bármikor ismét lehetőséget kaphatok a Kansas csapatában, bármikor visszahívhatnak.

Ezúttal például azért kerültem a Rangershez, mert a hétvégén csonka MLS-fordulót tartanak, a Kansas nem lép pályára. A szünet miatt most hasznára lehetek a tartalékegyüttesnek, amely hétvégén kezdi meg szereplését a harmadosztályban. Én is jól járok a plusz játéklehetőséggel.

Szóval ez nem feltétlenül hosszú életű dolog, akár már a jövő héten ismét a nagycsapat keretében lehetek, ahogy az elmúlt három mérkőzésen is. Viszont kétségkívül rendkívül hasznos döntés ez számomra és a klubnak is. Ami engem illet, minden beleadok a Rangers meccsén is, hogy bizonyítsak a kansasi szakvezetésnek.”

Olvasói sztorik