Légiósok

VIDEÓ: fantasztikus hangulatban ünnepelték a győzelmet a Hertha-szurkolók

Ezúttal az Ingolstadt nem tudott mit kezdeni a Dárdai-varázzsal.

Egyre közelebb a Bajnokok Ligájához a Dárdai Pál vezette Hertha BSC. A berliniek szombat délután 2-1-re győzték le hazai pályán az Ingolstadt csapatát, és ezzel már négy pont előnnyel állnak a Bundesliga-tabella harmadik helyén a Schalke előtt.
Dárdaiék a második félidőben lőtt két góljuknak köszönhetően otthon tartották a három pontot. Ezúttal Haragucsi és a 13. gólját szerző Kalou volt eredményes. Az Ingolstadt erejéből csak a szépítésre futotta a 75. percben Hinterseer révén.

– Mindenki tudja, milyen nehéz játszani az Ingolstadt ellen. Az első félidőben nyújtott produkció felejthetőre sikerült. A második félidőben azonban sikerült javítani a játékunkon, és sokkal jobban mentek a dolgok. Ekkor már szép akciókat vezettünk és két szép gólt sikerült szereznünk. Teljesen megérdemelt a győzelmünk – nyilatkozta a meccs végén Dárdai Pál.

A berlini szurkolók a mérkőzés végén a már-már megszokott óriási ünneplésben részesítették kedvenceiket.

A fővárosi csapatra a következő fordulóban egy nagyon nehéz és fontos találkozó vár, az ötödik helyezett Mönchengladbach otthonában vendégszerepelnek a kék-fehérek.

Olvasói sztorik