Légiósok

Mervó: „Nagyon szerettem volna gólt rúgni!”

A találat és a győzelem sem jött össze neki, illetve csapatának.

Szombaton beszámoltunk róla, hogy a tavalyi, brazíliai U20-as világbajnokság társgólkirálya, Mervó Bence először volt kezdő a Slask Wroclaw együttesében, amely 0-0-s döntetlent játszott a Ruch Chorzów csapatával a lengyel élvonalban. Az immár hat forduló óta nyeretlen Slask másik magyar légiósa, Gosztonyi András sérülés miatt hiányzott a tabella utolsó előtti helyén álló csapatból.

A kapufát eltaláló Mervó vasárnap a klub honlapján nyilatkozott a meccsről.

„A nulla-nulla számunkra katasztrófa. Nyerni akartunk, mert tényleg nagy szükségünk van a pontokra. Csapatként jól megértettük egymást a pályán, és azt hiszem, a játékunk elég jó volt. Azonban valami hiányzott. A következő meccsen mindenképpen győznünk kell, ez nagyon fontos” – kezdte Mervó.

„A mérkőzés kellemes hangulatú volt. Szép a wroclawi stadion, a közönség pedig hangos. Fantasztikus élmény volt számomra, szeretném győzelmekhez segíteni a csapatot.”

Mervó egyébként jó teljesítményt nyújtott, csapata egyik legjobbja volt, aktívan futballozott, és veszélyt jelentett a vendégek kapujára. Összességében öt lövése volt.

„Akkor lenne sikeres a bemutatkozásom, ha nyertünk volna. Nagyon szerettem volna gólt szerezni, harcoltam, próbálkoztam lövésekkel, de nem sikerült. Úgy vélem, a következő mérkőzésen már a gól is összejön” – nyilatkozta a fiatal magyar.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik