Légiósok

Fizetéscsökkentés, vagy búcsú? Újabb vad hírek Dzsudzsákról

A Bursada Bogün megdöbbentő információkkal szolgált a magyar szélsőről.

Már hónapok óta téma a török sajtóban, hogy Dzsudzsák Balázs és a Bursaspor egyáltalán nem úgy szerepel, ahogy az elvárható lenne, ráadásul a télen a fizetések is elkezdtek csúszni. Mivel a csapat legutóbb vereséget szenvedett az Antalyasportól, újra terítékre került a magyar szélső “ügye”.

A Bursada Bogün hozta a hírt, miszerint Dzsudzsák jelenleg 2019-ig szóló, évi 1,7 millió eurós, vagyis 527 millió forintos fizetését a klub szeretné csökkenteni, mivel a játékos csak három találatnál és öt gólpassznál jár a bajnokságban.

Amennyiben válogatottunk csapatkapitánya ebbe nem menne bele, akkor a nyáron távozhat a klubtól, sőt már helyettesét is megtalálták: a Burkina Faso-i Préjuce Nakoulma lehet az utód, aki jelenleg Futács Márkó csapatánál, a Mersinnél futballozik és a hírek szerint jelentősen olcsóbb, nagyjából 650 ezer eurós fizetést kérne – érkezéséért pedig fizetnie sem kéne a Bursaspornak.

A pletykáról Vörösbaranyi Józsefet, Dzsudzsák Balázs menedzserét is megkérdeztük, aki azt mondta:

– Nem tudunk semmiféle ilyen tervezetről. Megtanulhatták volna már, hogy a török sajtó híreszteléseire nem lehet alapozni!

Olvasói sztorik