Légiósok

Vanczák, Kalmár és Csiki is játszott

Második meccsét is megnyerte a Kansas City.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Köteles László a kispadról figyelte, amint a KRC Genk 4-1-re legyőzi az Oostende együttesét a belga bajnokság harmincadik fordulójában.

Gyurcsó Ádám kezdő volt a Pogon Szczecin együttesében, de a 63. percben lecserélték a Zaglebie Lubin otthonában lejátszott 1-1-es meccsen a lengyel élvonal 27. körében.

Vanczák Vilmos kezdőként végigjátszotta az FC Sion mérkőzését a svájci élvonal 24. fordulójában, de a Young Boys otthonában a 68. perctől emberhátrányban voltak, és végül 3-2-re kikaptak.

A német másodosztály 26. fordulójában Kalmár Zsolt végigjátszotta az FSV Frankfurt meccsét, de csapata otthon 3-1-re kikapott a Freiburgtól. A listavezető RB Leipzig kapuját Gulácsi Péter védte, a lipcseiek 2-1-re legyőzték az 1860 Münchent.

A thaiföldi élvonal negyedik fordulójában Csiki Norbert csapata, a Sisaket FC otthon 2-1-re legyőzte a Chainat együttesét. A magyar légiós kezdő volt a találkozón és mindkét találat előtt ő adta a gólpasszt.

Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) alapszakaszának második fordulójában Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City házigazdaként 2-1-re legyőzte a Vancouver Whitecaps együttesét. A magyar fiatal a cseresorból nézte végig a találkozót.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik