Légiósok

Vadócz sztár lett Ausztráliában

Másfél hónap után szerződést hosszabbítanának vele.

Kapcsolódó cikkek

Januárban végén igazolt a Sándor Györgyöt is foglalkoztató ausztrál Perth Glory együtteséhez a 40-szeres magyar válogatott Vadócz Krisztián. A 30 éves középpályás rendszeresen játszik és jó teljesítményt nyújt új klubjában, annak ellenére is, hogy a szeretteitől távol, a világ másik felén kell élnie, és helyt állnia.

– A feleségem még Budapesten van, és nem könnyű távol lenni egymástól, de persze ez része az üzletnek – nyilatkozta Vadócz az smh.com.au oldalnak. – Először nekem kell megtalálnom a helyem az új közegben, hogy mindent tökéletesen el tudjak végezni. A találkozásra még várnunk kell egy darabig, a csapattal most egy új-zélandi túrára készülünk. A Wellingtonnal játszunk március 20-án, hat nappal később pedig a Newcastle Jets lesz az ellenfelünk. Csak azt követően érkezik meg hozzám a feleségem.

Az ausztrál portál cikkében arról ír, hogy a szezon végéig aláíró magyar légiós rögtön sztár lett új csapatában, amely szerződést is szeretne hosszabbítani a középpályással.

A Perth Glory jelenleg 31 ponttal a hatodik, még rájátszást érő helyen áll a bajnokságban, és öt forduló van hátra az alapszakaszból.

Olvasói sztorik