Légiósok

Őrült meccsen kaptak ki Gyurcsóék, a magyar támadóra ezúttal sem lehetett panasz

Légiós-körkép. Hétfőn Ausztriálban, Katarban, Lengyelországban és Németországban is pályára lépnek magyar focisták.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Két gólt is kapott Gulácsi Péter a Freiburgtól. A Bundesliga II listavezetője a második helyezett otthonában szenvedett 2-1-es vereséget.

A lengyel bajnokság 26. fordulójának zárómeccsén Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin a Ruch Churzów együttesét fogadta.

Gyurcsó kezdő volt, jól játszott, nem rajta múlt, hogy egy őrült meccsen végül kikaptak. 1-0-ra, majd 2-1-re is vezettek, de a 72. percben 10 főre fogyatkoztak, az azt követő nyomást pedig már nem tudták elviselni, így végül a vendégek győztek 3-2-re.

Németh Krisztián a katari élvonal 21. fordulójában az Al-Szadd ellen bizonyíthatott az Al-Garafa színeiben. A magyar támadó kezdő volt, végig játszott, gólt nem lőtt, az eredmény 1-1 lett.

Hazai pályán 2-0-ra nyert a Newcastle Jets ellen a két magyarjával, Sándor Györggyel és Vadócz Krisztiánnal felálló Perth Glory az ausztrál élvonal 22. fordulójában. A Perth második gólját Sándor jegyezte a 46. percben, neki köszönhetően lett megnyugtató az 58. percben már emberelőnyben játszó hazaiak vezetése. Mindkét magyar végigjátszotta a meccset.

Olvasói sztorik