Légiósok

VIDEÓ: Stieber győztes gólt lőtt, majd kapott egy piros lapot

Pénteki légiós-körkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Stieber Zoltán csereként jutott szóhoz a német másodosztály 25. fordulójában. A magyar támadó a 69. percben lépett pályára az 1.FC Nürnberg színeiben a Kaiserslautern elleni bajnokin – 1-1-es állásnál. Az eredmény a 89. percig nem változott, ekkor azonban Stieber bevette a vendégek kapuját. A magyar támadó a gól utáni ünneplésért sárga lapot kapott, ami már a második volt, így idő előtt mehetett is zuhanyozni – csapata 2-1-re nyert, és biztosan őrzi harmadik helyét a tabellán.

https://www.youtube.com/watch?v=l0j2tTSqBXw

Guzmics Richárd csapata nem tud kimászni a gödörből: a sérült magyar védőjét nélkülöző Wisla Kraków hazai pályán a hajrában mentett pontot a Piast Gliwice ellen (1-1), így továbbra sem tud ellépni az utolsó előtti helyről, és majdnem napra pontosan négy hónapja nyeretlen tétmeccsen. Guzmics a lelátóról követte az eseményeket, ahol a meccs előtt az úgynevezett „családi szektor” vendége volt.

Olvasói sztorik