Légiósok

Olaszország: elveszítheti fő támogatóját Balogh Norbert

Nem biztos, hogy jó hír ez Balogh Norbertnek...

Kapcsolódó cikkek

14 év után távozhat a Palermo éléről Mauro Zamparini – számolt be a Gazzetta World. Az elsősorban edzők és menedzserek folyamatos kirúgásáról és visszahozásáról közismert elnök külföldi befektetőket keres.

A Palermo három pontra van a kiesőzónától, de Zamparini a jelek szerint úgy gondolja, hogy a stabil pénzügyi környezet miatt most eljött az alkalom arra, hogy megváljon a csapattól.

– Júniusban visszalépek az elnöki pozíciójából. Többször beszélgettem már kínai, észak-amerikai és egyesült arab emirátusbeli befektetőkkel. A szurkolóknak viszont nem kell aggódniuk, minden potenciális vevőnek kiváló pénzügyi profilja van. Olyat keresek, aki anyagi lehetőségeiből fakadóan képes a csapatot a következő szintre emelni. Jómagam 100 millió eurót tettem a klubba és egyelőre a felével tartozik még nekem, de a leendő vevő részletekben is visszafizetheti ezt nekem. 75 éves vagyok, hátralévő életemet a futball nélkül szeretném élvezni – nyilatkozta Zamparini.

Ez nem feltétlenül jó hír Balogh Norbertnek. Köztudott és az elnök maga is többször nyilatkozta, hogy ő volt az, aki a leginkább bízott Baloghban és aki tűzön-vízen át le szerette volna igazolni.

Olvasói sztorik