Légiósok

Légiós-körkép: Kádárék váratlan veresége, Gyurcsóék balszerencsés döntetlenje

Balogh Norbertet hiába követelte a Palermo kezdőcsapatába az elnök, nem járt sikerrel.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Nézzük, mi történt vasárnap.


Huszti Szabolcs nem tudta győzelemre vezetni a Frankfurtot a Schalke ellen. Hazai pályán 0-0-ás döntetlent játszottak. Husztit a 87. percben cserélték le.


Nemanja Nikolics ezúttal nem rúgott gólt, de a magyar csatár aligha szomorú miatta, mert a Legia Warszava 2-0-ra legyőzte a Ruch Chorzow együttesét.
Kádár Tamás és Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan a Jagielloniával játszott, és hazai pályán kikapott 2-0-ra. Kádár kezdő volt, végig játszotta meccset. Lovrencsics csere volt, a 78. percben állt be.

Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin a Termalica ellen lépett pályára. A magyar támadó kezdő volt, a 81. percben lecserélték, rosszul tették. A Termalica a hosszabbításban kiegyenlített. A Pogon gólját Przybecki szerezte az 50. percben.


A holland első osztályban maradásért harcoló, Vida Krisztofert is soraiban tudó De Graafschap az Otigba Kenneth-féle Heerenveen-védelem ellen játszott a 25. fordulóban.

Vida a szünetben állt be, Otigba nem volt a Heerenveen keretében, ennek ellenére utóbbi csapattársai örülhettek, mert idegenben nyertek 1-0-ra.


A Bundesliga II-ben Kalmár Zsolt az FSV-ben bizonyíthatott: a 23. fordulóban a Braunschweiggel csaptak össze. Kalmár kezdő volt, kapott egy sárga lapot, csapatában a jobban teljesítők közé tartozott, a 81. percben cserélték le. A végeredmény: 0-0.


Úgy tűnik egyelőre hiába az elnöki dörgedelem, Balogh Norbert nem jut szóhoz. A DVSC korábbi kitűnősége vasárnap is padról nézte végig, hogy a Palermo gól nélküli döntetlent játszik a Bolognával a Serie A mai nyitómeccsén.


Sallói Dániel kezdő volt, és pontot érő gólt lőtt a Kansas City előszezonbeli meccsén. Az ellenfél a Houston Dynamo volt. A végeredmény 2-2 lett.

Olvasói sztorik