Légiósok

Gulácsi Péter repíti a Red Bullt

A magyar kapus úgy tűnik él a vetélytársa sérülése adta lehetőséggel, kapott gól nélkül hozta le a Paderborn elleni idegenbeli meccset.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét ismerhetik meg olvasóink. Nézzük a pénteki produkciókat.

Két magyar érdekeltségű meccset is játszottak a Bundesliga II-ben.

Gulácsi Péter kezdő volt, remekül védett a listavezető RB Leipzig csapatában. A lipcseiek idegenben nyertek 1-0-ra a Paderborn otthonában.

A gólt Compper szerezte, sikerükkel már kilenc pont az előnyük a táblázaton.

Stieber Zoltán ezúttal is padot koptatta a Nürnberg bajnokiján, csapata 2-1-re nyert a Fürth ellen.


Nem osztottak lapot Adorján Krisztiánnak sem. A magyar csatár a kispadról nézte végig csapata a Novara és Pro Verceli 1-1-es találkozóját.

A Novara 5. a Serie B küzdelmeiben.


Értékes pontokat hullajtott Gosztonyi András és Mervó Bence csapata a lengyel bajnokságban. Slask Wroclaw hazai pályán nem tudta legyőzni a sereghajtó Gornik Zrabze együttesét. Gosztonyi a 0-0-ás mérkőzésen kezdő volt, a 81. percben lecserélték. Mervó Bencét még nem nevezeték.


Magyar idő szerint péntek délelőtt a Sándor Györgyöt és Vadócz Krisztiánt is kezdőként pályára küldő Perth Glory a WS Wanderers vendége volt az ausztrál élvonal 21. fordulójában. Mióta Vadócz is a csapat tagja, az együttesnek három győzelme volt a legutóbbi három bajnokin – hibátlan szériája pedig már öt meccs óta tartott. A Wanderers azonban véget vetett a menetelésnek: 2-1-re nyert a magyarjait a hajrában lecserélő Perth ellen – Vadócz a 86., Sándor György a 89. percben jött le a pályáról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik