Légiósok

Döbbenetes fordítás Gyurcsó csodálatos góljával – VIDEÓ

A Korona Kielce alaposan megnehezítette a Pogon Szczecin dolgát, de a magyar szélső villanásával begyűjtötték a három pontot.

Előzetesen a Pogon Szczecin számított a Korona Kielce elleni hétfő esti rangadó esélyesének, hiszen 36 ponttal a 4. helyen teleltek, míg a Korona Kielce 24 egységgel csak a 12. volt és ráadásul Gyurcsó Ádámék játszhattak hazai pályán.

A várakozásokkal ellentétben viszont 17 perc alatt kétgólos előnyhöz jutott a vendégcsapat. A félidőre is 0-2-vel mentek, de ezt követően hamar szépített a Pogon: Gyurcsó Ádám adott be jobbról, Dvalishvili előbb az égbe fejelte a labdát, majd védője szorításában szó szerint a földön hanyatt fekve ballal hátrapöckölte az érkező Murawskinak, aki kapásból szépített.

Ezzel még nem volt vége a gólesőnek: Adam Fraszczak húzott befelé a jobbszélről a 70. percben, majd a tizenhatos vonaláról védhetetlenül, bal lábbal lőtt a bal kapufára, ahonnan végigcsorgott a gólvonalon a labda, majd a másik oldali kapufa tövénél végül át is lépte azt – a magyar szélsőnek nem volt közvetlenül köze a találathoz.

A harmadik találat viszont egyértelműen az ő érdeme: saját tizenhatosánál szerzett labdát a Pogon, majd Murawski vezette fel a játékszert, kitette balra Gyurcsóhoz, aki egy-két tolás után védője lábai közt, 18 méterről a rövidbe lőtt, Malkowski kapus mozdulni sem tudott.

https://www.youtube.com/watch?v=g7XR54Q7HA4

Az eredmény már nem változott, a Korona Kielcének csak felívelésekre futotta erejéből, így a Szeczecin 0-2-ről fordítva győzött és tapad a 3. Cracoviára.

Olvasói sztorik