Légiósok

VIDEÓ: Németh Krisztián duplázott, Nikolics Nemanja duplázott

Ő mentett pontot idegenben a katari csapatának.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A katari élvonal 18. fordulójában Németh Krisztián együttese, az al-Garafa SC 2-2-t játszott az al-Dzsais otthonában. A vendégek mindkét gólját a meccset végigjátszó magyar légiós lőtte.

Bogdán Ádám a Premier League 26. fordulójában sem szerepelt a Liverpool keretében, pedig csapata emlékezetes meccset játszott, hiszen 6-0-ra nyert a sereghajtó Aston Villa otthonában.

Az olasz Serie A 25. fordulójában Balogh Norbert a kispadról nézte végig, amint csapata, a Palermo otthon 3-1-re kikap a Torinótól.

A lengyel élvonal 22. körében Lovrencsics Gergő kezdő volt a Lech Poznan együttesében, majd a 65. percben lecserélték. Hazai pályán 5-2-re győztek az újonc Termalica Bruk-Bet ellen. Kádár Tamás nem volt ott a keretben.

Ugyanebben a fordulóban a varsói Legia a Jagiellonia Bialystok csapatával játszott.

A fővárosiak csatára, Nikolics Nemanja szezonbeli 22. gólját szerezte az első félidő elején:

https://www.youtube.com/watch?v=03qX6KI7Hps

Majd a második felvonásban jött a következő:

https://www.youtube.com/watch?v=IKVPJazI7Ts

A 4-0-ra megnyert mérkőzés legjobbjának a 73. percben lecserélt magyar válogatott támadót választották.

A német harmadosztály 25. körében Nagy Dániel a79. Percben lépett pályára csereként a Würzburger Kickers színeiben – gól nélküli meccset játszottak az Erzgebirge Aue otthonában, és a tabella tizedik helyén állnak.

A svájci bajnokság huszadik körében Vanczák Vilmos és Mervó Bence együttese, az FC Sion a St. Gallen csapatát fogadta volna, de a meccset elhalasztották.

Cikkünk hamarosan frissül!

Olvasói sztorik