Légiósok

Kleinheisler bejátszotta magát a Bremen kezdőjébe?

A Kicker a ’Gladbach elleni bajnokin sem tévedett, a lap szerint a magyar játékos a keddi kupameccsen is ott lesz a pályán.

Kapcsolódó cikkek

Jót is, rosszat is kapott az 5-1-re végződő Mönchengladbach-Werder bajnoki után Kleinheisler László, a brémaiak friss igazolása. A Kicker értékelése szerint a vendégcsapat futballistáinak nagy része formán kívül teljesített, ám a két új fiú, honfitársunk és Leon Guwara kitett magáért.

Ennél is fontosabb, hogy Viktor Szkripnik edző is dicsérte a légiósát, mondván, „küzdött, futott, harcolt, és jó megmozdulásai voltak”. A Bild és több más helyi lap ezzel szemben kritikusan fogalmazott, kiemelve, a magyar középpályás nem játszott olyan dinamikusan, mint a Hertha ellen, az erőnléte pedig nem teszi lehetővé, hogy végigjátsszon egy Bundesliga-találkozót.

A múlt pénteki bajnoki meccs előtt a Kicker a lehetséges kezdőcsapatba tette a magyar válogatott focistát, és oda várja a keddi kupameccsen is. A Werder újabb kemény menet elé néz, ugyanis a negyeddöntőben a Leverkusen otthonában lépnek pályára a zöld-fehérek (kedd, 19.00, tv: Sport2).

Olvasói sztorik