Légiósok

Dzsudzsák tényleg kikerül a Bursaspor kezdőjéből?

A kispadra nevezték, de nem cserélték be a szombati bajnokin.

Kapcsolódó cikkek

A múlt hét végi csúfos vereség után több helyi lap, köztük a bursaspordabugun.com is arról írt, hogy a harmadosztályú Amedspor ellen elveszített Török Kupa-nyolcaddöntő egyik bűnbakjának a Bursaspor magyar szélsőjét, Dzsudzsák Balázst kiáltották ki.

A lap azt írta, Dzsudzsák, valamint Cristobal Jorquera is büntetést kaphat a meccs miatt: mindkettejük a kispadra szorul a szombati, Basaksehir elleni huszadik fordulóban rendezett bajnokin.

Nos, annyiban mindenképp igaza lett a lapnak, hogy a magyar idő szerint 15 órakor kezdődő találkozón Dzsudzsák csak a kispadon kapott helyet, míg Jorquera keretben sincs. Arról azonban nincs információ, hogy pontosan mi az oka, hogy ezúttal kimaradt a kezdőből. A meccsen a Bursaspor szerzett vezetést, a 11. percben.

A Bursa első góljának szerzőjét, Necidet már a 36. percben kiállították. Ennek ellenére a hazaiak növelték előnyüket a második félidő elején, majd kezdődött a gólpárbaj, minek végén 3-3-as döntetlen született. Dzsudzsák nem kapott lehetőséget, a kispadról nézte végig a meccset.

Olvasói sztorik