Légiósok

Napokig sírt, mert Lovrencsics nem ment Spanyolországba

Ivan 250 kilométert utazott, nem aludt, mindezt azért, hogy találkozzon a magyar támadóval.

Kapcsolódó cikkek

A Lech Poznan hivatalos honlapja számolt be a hírről, miszerint Lovrencsics Gergő a csapat spanyolországi edzőtáborában nem vett részt a reggeli edzésen, helyette egyik legnagyobb rajongójával, egy Ivan nevű spanyol kisfiúval találkozott.

Az édesapjával érkező fiatal 250 kilométert utazott, hogy lássa a Poznant és a beszámoló szerint már napok óta nem aludt az izgatottság miatt. Egy évvel ezelőtt a lengyel csapat Spanyolország helyett végül Törökországban edzőtáborozott, ami miatt Ivan napokig sírt.

Lovrencsics három évvel ezelőtt egyébként már találkozott a rajongóval, akkor a csapat marbellai edzőtáborában futottak össze, de a magyar szélső akkor nem ajándékozta meg őt mezzel, így Hubert Wolakiewicz felsőjével “kellett beérnie”. Az elmúlt három esztendő alatt aztán Ivan kitartóan bombázta e-mailekkel kedvencét, aki ezúttal már nem maradt adós, és személyesen adta át a nevével ellátott relikviát.

Apa és fia ezután az egész csapattól autogrammot gyűjtöttek, majd délután megtekintik a Poznan FK Krasznodar elleni edzőmeccsét.

Olvasói sztorik