Légiósok

A Kansasnél úgy vélik, Németh a pénz miatt távozott

Peter Vermes vezetőedző szerint a játékos közleménye nem csak Németh Krisztián álláspontját tükrözi.

Kapcsolódó cikkek

Mint már honlapunk is beszámolt róla, a katari bajnokságban szereplő al-Gharafa játékosa lett Németh Krisztián. A válogatott támadó a Sporting Kansas Citytől igazolt a közel-keleti együtteshez.

Németh a többi között azzal indokolta döntését a Facebookon kiadott közleményében, hogy a Sportingnál nem úgy gondolkoztak a szezonjáról, teljesítményéről, jövőjéről, beleértve a lehetséges Eb-szereplést, ahogy azt remélte.

Az amerikai együttes honlapjána minap megszólalt a klub vezetőedzője, a magyar származású Peter Vermes is, reagálva a magyar játékos közleményére.

– Sajnos úgy érezték, hogy ez nem elég – utalt Vermes arra, hogy elmondása szerint kiemelkedően magas béremelést garantáltak volna, erről tájékoztatták is Némethet és ügynökét. – Ez egy nagyon gáláns ajánlat volt, azt is figyelembe véve, hogy egy elsőéves szerződéssel rendelkező játékosról van szó. Azonban nyilvánvaló volt, hogy Németh több pénzt akar, ezt azonban mi nem tudtuk megadni. Így végül a beérkező ajánlatot megvitattuk, volt néhány tárgyalás, és egyezségre jutottunk.

A szakvezető hozzátette, Németh Facebook-bejegyzése aligha kizárólag a magyar játékos műve – szerinte a menedzserek álláspontjai is benne foglaltattak.

Olvasói sztorik