Légiósok

Németh Krisztián: Kansasben nem úgy gondolkoztak a jövőmről, ahogy szerettem volna

A katari pénzének harmadáért is maradt volna az USA-ban, azt írja nem volt rá lehetősége. A gyalázkodó kommenteket pedig nem törli.

Hosszú hallgatás után megszólalt katari igazolásával kapcsolatban Németh Krisztián. Hivatalos közösségi oldalán azt írta, hogy maradni szeretett volna, de amerikai klubja nem úgy gondolkozott a jövőjéről, ahogy szerette volna.

Az elmúlt hetekben olyan helyzetbe kerültem, melyből ebben a pillanatban Katar és az Al-Gharafa volt a kiút. Nekik volt sok pénzük, ők voltak hajlandóak sok pénzt fizetni értem, nekik van egy olyan edzőjük, aki minden követ megmozgatott értem. Ezért hálás vagyok az új klubomnak, edzőmnek és azon leszek, hogy ezt bizonyítsam is. A helyzetem tavaly év végére egyértelművé vált, a Sporting Kansasnál nem úgy gondolkoztak a szezonomról, teljesítményemről, jövőmről, beleértve a lehetséges Eb-szereplésemet, ahogy azt reméltem.
Kifejezetten csalódott voltam emiatt, főleg miután tapasztaltam miként kezeli ezt a helyzetet a klubom.– magyarázta a helyzetet a csatár.

Azt írta, hogy a mostani keresetének a harmadáért is maradt volna, de nem volt rá lehetősége.

Végső döntésem előtt többször is egyeztettem Bernd Storck szövetségi kapitánnyal, aki megértette a helyzetemet és támogatásáról biztosított. Ez számomra a közelgő Európa-bajnokság miatt rendkívül fontos volt, hiszen mindenképpen szeretnék ott lenni az Eb-n.
Végezetül szeretnék pár szót szólni arról a hihetetlenül szélsőséges érzelemnyilvánításról, ami az elmúlt napokban velem kapcsolatban megnyilvánult. Egy ideig gondolkoztam, hogy töröljem -e a Facebook oldalamról a gyalázkodó hozzászólásokat. Nem tettem. Megtanultam az elmúlt években, hogy az emberek véleményét nem lehet semmissé tenni, semmit nem lehet csak úgy letörölni. Ezek a megnyilvánulások egy futballista életének a velejárói. – írja a bejegyzésben.

Köszönöm mindenkinek a türelmet az elmúlt napokban! Tisztában vagyok azzal, hogy a klubváltással meglepetést, sokaknak…

Közzétette: Krisztián Németh official – 2016. február 1.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik