Légiósok

Az Aston Villa venné kölcsön Bogdánt?

A Hajduk kapusa nem kapott munkavállalási engedélyt, a birminghamiek gyorsan keresnek új célpontot, a magyar lehet a megoldás.

Kapcsolódó cikkek

Miután Bogdán Ádám karrierje a jelek szerint véget ért a Liverpoolnál, a magyar kapus megkérte klubját, hadd mehessen kölcsönbe. Bár az átigazolási időszakból már nem sok maradt, mégis sikerülhet új csapatot találnia, ráadásul a Premier League-ben.

Az Aston Villa 4,9 millió fontos átigazolása, melyben Lovre Kalinic, a Hajduk Split kapusa költözött volna Angliába, kútba esett a játékos munkavállalási engedéllyel kapcsolatos problémái miatt. A bajnokságban sereghajtó, jelentős gondban lévő birminghamiek azonban mindenképpen új hálóőrt szerződtetnének, így az idény végéig kölcsönvehetik a Liverpooltól Bogdán Ádámot.

A Villánál az amerikai Brad Guzan volt az első számú kapus, de rossz teljesítménye miatt néhány meccsel ezelőtt Mark Bunn került be a kezdőbe. A jelek szerint az angol sem győzte meg Rémi Garde menedzsert. A HITC angol portál szerint bár Bogdán nem hosszútávú megoldás a sereghajtónál, az év végéig kiválóan illeszkedne a csapatba és minden valószínűség szerint igencsak fűtött volna a bizonyítási vágytól.

Olvasói sztorik