Légiósok

Nyert a Bursaspor, Dzsudzsák végig a pályán volt a stadionavatón

Bogdán Ádám nem volt keretben a Manchester United ellen.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Huszti Szabolcs csapata, az Eintracht Frankfurt 3-3-as döntetlent játszott a Braunschweig ellen felkészülési mérkőzésen. A magyar támadó kezdőként kapott lehetőséget az edzőmeccsen.

Bogdán Ádám ezúttal sem volt keretben a Liverpool együttesében, amikor klubja hazai pályán 1-0-ra kikapott az ősi rivális Manchester Unitedtől Anglia legnagyobb rangadóján.

A Bursaspor az új stadionjának felavatásán 4-2-re legyőzte a Trabzonspor együttesét a török bajnokság 18. fordulójában. Dzsudzsák Balázs kezdőként végigjátszotta az összecsapást, csapata pedig feljött a 13. helyre.

Az olasz harmadosztály (Lega Pro) 18. fordulójában Forgács Dávid a cseresorból nézte végig, amint csapata, az AC Pisa 1909 idegenben 1-0-ra legyőzi a Prato együttesét a B-csoportban. Vécsei Bálint a 71. percben állt be a Lecce csapatába az Andria otthonában játszott gól nélküli meccsen a C-csoportban.

Vadócz Krisztiánt a spanyol másodosztály 21. fordulójában sem nevezték a Deportivo Alaves keretébe; együttese házigazdaként 3-1-re elvesztette a Gimnastic elleni találkozót. Az élvonalban Megyeri Balázs ezúttal is a kispadról nézte végig a Getafe CF hazai meccsét, amelyen csapattársai 3-1-re verték az Espanyolt.

A török első osztály 18. körében a sérült Futács Márkót nem nevezték a Mersin keretébe, de a Besiktas elleni találkozó a heves isztambuli havazás miatt amúgy is elmaradt.

Olvasói sztorik