Légiósok

VIDEÓ: Balogh Norbert bemutatkozott a Serie A-ban

Új csapata, a Palermo négy góllal kikapott Genovában.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az olasz élvonal huszadik fordulójának vasárnapi játéknapján a Genoa vendége volt Balogh Norbert új klubja, a Palermo. A Debrecentől igazolt magyar fiatalt a kispadra nevezték a szicíliaiak.

A hazaiak már a negyedik percben előnybe kerültek: az argentin Perotti passzából Suso volt eredményes – szépen átemelte a labdát a kint álló Sorrentino kapus fölött. A 65. percben emberhátrányba került a Palermo, mert a szlovén Andelkovic megkapta második sárga lapját.

A tíz emberrel játszó csapatba az új edző, Guillermo Barros Schelotto a hetvenedik percben beküldte Baloghot, de kisvártatva újabb gólt kaptak. Az ugyancsak argentin Ansaldi labdáját Pavoletti a kapu jobb oldalába fejelte. A 75. percben Ansaldi passzát a venezuelai Rincon kapásból a léc alá lőtte (3-0).

És még mindig nem volt vége: a 88. percben Ansaldi átadása után ezúttal Pavoletti bombázott kapásból a hálóba (4-0).

„A magyar támadónak voltak hasznos megmozdulásai, bemutatott néhány szép cselt és szerelést” – méltatta Balogh debütálását a DVSC honlapja.

https://www.youtube.com/watch?v=5LNl2zm0EO0

Olvasói sztorik