Légiósok

Pénteken eldől Kleinheisler sorsa

Minden jel arra utal, hogy a holnapi, Inter Baku elleni tesztmeccs után dönt Kleinheisler László sorsáról a Werder Bremen.

Kapcsolódó cikkek

Amennyiben a Scholesnak becézett futballista a Baku elleni is hozza a magyar válogatottban megismert csupaszív, energikus játékát, jó eséllyel meggyőzi a német klub szakmai stábját arról, érdemes szerződtetni. A Rangadó.hu értesülései szerint eddig remekül áll Kleinheisler „szénája”, Viktor Skripnik edző elégedett vele.

– Remek képességei vannak, amelyeket a középpályán tud a leginkább érvényre juttatni – mondta az ukrán edző a magyar játékosról. – Ugyanakkor lárni kell, hogy fizikailag nem tart ott, ahol a többiek.

A Werder több mint egy hete edzőtáborozik a törökországi Belekben, Kleinheisler kedden csatlakozott az együtteshez. Pénteken 11 órától minden bizonnyal élete egyik legfontosabb másfél órája jön. Hogy milyen esélyei vannak? A Rangadó.hu erről faggatta Skripnik mester korábbi csapattársát, a 2004-es bajnoki címben nagy szerepet játszó Lisztes Krisztiánt.

– A labdarúgás őszinte sport, Lacinak nincs más dolga, önmagát kell adnia – vélekedett a korábbi fantasztikus középpályás. – Figyelemmel követem a tesztjét, nagyon szurkolok neki, eddig csak jókat olvastam róla, magam is azt gondolom, erősítést jelentene a Werdernek. Ami pedig Viktor Skripniket illeti, nagyon normális srácnak ismertem meg, már játékosként – védőként szerepelt, a bajnoki ímünk után vonult vissza – is voltak vezetői ambíciói.

Olvasói sztorik