Légiósok

Döbbenet! 1,6 milliárd forint Balogh Norbertért?

Az eddig kiszivárgottnál jóval többet, a bónuszokkal együtt akár ötmillió eurót is kaphat a Debrecen Balogh Norbertért.

Kapcsolódó cikkek

Döbbenetes információval állt elő a nemzetközi futballban igencsak jól tájékozott Alfredo Pedullá. Csak emlékeztetőül, az olasz újságíró volt, aki nemrég 99 százalékra jósolta, hogy a DVSC ifjú tehetsége, Balogh Norbert a Palermo játékosa lesz. Ma már pontosan tudjuk, hogy a 19 esztendős csatár most is Olaszországban tartózkodik, ahol az orvosi vizsgálatok és a különféle tesztek után bármikor bejelenthetik az igazolását.

Pedullá most újabb részletekkel szolgált, s azt írta, a különféle bónuszokkal együtt ötmillió eurót fizethet a Serie A-s együttes a magyar támadóért. A DVSC két napja hozta nyilvánosságra, hogy a Palermo labdarúgklub elnöke, Maurizio Zamparini hivatalos ajánlatot tett Balogh játékjogának megvásárlásával kapcsolatban. „A két klub között folynak a tárgyalások. Klubunk annyit kíván nyilvánosságra hozni, hogy az elmúlt években a magyar labdarúgók játékjogával kapcsolatban lebonyolított transzferek közül valószínűleg a legnagyobb értékű valósul meg, amennyiben megegyezés születik” – jelent meg a Loki honlapján. Több magyar lap 1,5 millió eurót írt, ám, ha hinni lehet az olasz értesülésnek, sokkal többről van szó.

Alfredo Pedullá azt állítja, egy Premier League-ben szereplő együttes hárommillióval ráígért a palermói ajánlatra, ám az olaszok mindenképpen meg akarják szerezni az 1996-os születésű futballistát, ezért kínálnak 1,6 milliárd forintnyi összeget…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik