Légiósok

Összecsapott Dárdai és Szalai

A Hertha a Hannoverrel játszott felkészülési meccset.

Kapcsolódó cikkek

A törökországi Belekben felkészülési találkozón találkozott egymással Dárdai Pál Herthája és az a Hannover 96, amely néhány napja kölcsönvette Szalai Ádám játékjogát a Hoffenheimtől. Dárdai a Burchert – Pekarik, Stark, van den Bergh, Regäsel – Beerens, Lusti, Skjelbred, Kurt – Baumjohann – Ibisevic sort küldte a pályára a meccs elején, míg a Hannover a Zieler – Sakai, Marcelo, Schulz, Albornoz – Andreasen, Sané, Karaman, Schmiedebach, Prib – Szalai kezdővel állt ki.

A második félidőben a Hertha sort cserélt, ekkor Gersbeck – Weiser, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Cigerci, Kohls – Haraguchi, Ben-Hatira, Mittelstädt – Kalou volt a fent lévő 11.

A berliniek Ibisevic 38. perces góljával 1-0-ra nyertek, Szalai elől a 80. percben Gersbeck kapusnak kellett nagyot mentenie, végigjátszotta a meccset.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.