Légiósok

Husztit bemutatták Frankfurtban

Hamarosan másodszor is apa lesz.

Hétfőtől Abu-Dzabiban edzőtáborozik a német élvonalbeli Eintracht Frankfurt csapata, amely ezen a héten befejezte játékoskerete megerősítését. A legutóbbi három érkező között ott volt a Bundesligában immár harmadszor szereplő (tehát másodszor visszatérő) Huszti Szabolcs is. A triót vasárnap mutatták be a sajtó képviselőinek.

A válogatottságot lemondó honfitársunkról köztudott, hogy két hannoveri időszaka között az orosz Zenit, utána pedig a kínai Csangcsun Jataj játékosa volt. A 32 éves Huszti úgy fogalmazott: a Bundesliga az egyik legjobb bajnokság a világon, ezzel Kína annak ellenére sem tud lépést tartani, hogy ott is jó játékosok szerepelnek.

„Meg akarom mutatni még egyszer, hogy képes vagyok a legmagasabb szinten teljesíteni” – idézi az fnp.de cikke Huszti Szabolcsot.

„Bízom benne, hogy a Bundesliga-tapasztalatommal segíteni tudok az Eintrachtnak. A család azért is választotta ismét Európát, mert hamarosan ismét apa leszek, a feleségem a második gyermekünket várja” – derül ki a Kickerbeszámolójából.

Olvasói sztorik