Légiósok

Szalai: irány Hannover?

Német lapértesülések szerint megszületett az egyezség, így a Hoffenheimnél mellőzött magyar csatár a Hannoverben folytatja.

Kapcsolódó cikkek

A Hamburgnak nem kellett, a Hannover viszont tárt karokkal várja: a Bildcímű német lap úgy tudja, a Bundesliga 17. helyén tanyázó Hannover lesz Szalai Ádám új klubja. A korábban a Mainzban és a Schalkéban is remek teljesítményt nyújtó magyar válogatott labdarúgó csak szenved a tabella utolsó helyén álló Hoffenheimben, ahol annyira nem bíznak benne, hogy a most futó évadban négy bajnokin összesen 107 percet tölthetett a pályán.

Ez tarthatatlan állapot, nem csoda, hogy a klub és a futballista egyaránt a megoldást keresi. Szalait néhány napja hírbe hozták a Hamburggal, ám sajtóhírek szerint az északiak nem tartanak igényt rá. A Bild és a Fussballinfoúgy tájékozódott, a Hannover jelentheti a megoldást, amennyiben Szalai is rábólint a váltásra. A támadó tudni akarja, hogy ki lesz a Hannover új trénere. Michael Frontzeck néhány nappal karácsony előtt jelentette be, hogy távozik, a lehetséges utódai közt Thomas Schaafot, Mirko Slomkát, Jos Luhukayt, Markus Kauczinskit, Alois Schwartzot, Thorsten Finket és Thomas Dollt emlegetik, bár a Ferencvárost irányító német edző kijelentette, esze ágában sincs búcsút inteni Budapestnek.

Olvasói sztorik