Légiósok

Dárdai megtanította járni a bénát, a Hertha lemosta a Hannovert

A lesajnált Kalou mesterhármasa; Guzmics biztató formája; Bőle Lukács lendülete. Egy csokorban a külföldön játszó magyarok pénteki produkciója. VIDEÓ.

Dárdai Pál csapata, a Hertha Berlin idegenben nyert Huszti Szabolcs volt csapata, a Hannover ellen. A másodvirágzását élő Kalou mesterhármast jegyzett.

A csatár, akiről többen már lemondtak az utóbbi időben, a 33. percben a tizenhatoson belül hozott jó döntést, forgatta meg védőit, és lőtt a Hannover kapusának lábai között a kapuba. A második gólja sem volt csúnya. Darida remek kiugratása után lépett ki a védők közül, és higgadtan juttatta kétgólos vezetéshez a Herthát. A Hannover a 70. percben szépített ugyan, de Kalou, szintén büntetőből, a 80. percben beállította az 1-3-as végeredményt.

https://www.youtube.com/watch?v=kk2ucbF55Ow

Kalou hét gólnál jár a Bundesligában, negyedik a góllóvőlistán.

A berliniek ezzel már a negyedik helyen állnak a tabellán, csak a Bayern München, Dortmund, Wolfsburg trió szerzett náluk több pontot.


Jó napja a van a külföldön játszó magyar focistáknak is.

Bőle Lukács kezdő volt, és végi is játszotta a CSMS Iasi Panduri elleni bajnokiját. Bőléék 1-0-ra győzték le a táblázat harmadik helyén álló ellenfelüket, és ezzel feljöttek a 8. helyre.


Biztató játékkal, magabiztos sikerrel hangolt az Európa-bajnoki pótselejtezőkre Guzmics Richárd. A Wisla Krakow 3-1-re nyert a Zaglebie Lubin otthonában, és feljött a negyedik helyre a lengyel bajnokságban.

Guzmics a helyi sajtóhírek szerint jól játszott.


Futács Márkó csere volt, de nem jutott szóhoz a török élvonalban. Csapata a Mersin 1-1-et játszott a Genclerbirligi otthonában.

Olvasói sztorik