Légiósok bajnokok ligája

Huub Stevens: Dárdai játékosként is edzőként gondolkozott

A berliniek azt akarják hosszabbítsa meg szerződését.

A www.bz-berlin.de vezércikkében teszi fel a kérdést, hogy a berlini klub mikor hosszabbítja meg Dárdai Pál vezetőedző szerződését. Mint ismert, a magyar szakemberrel a Hertha remekül rajtolt a bajnokságban. 4 győzelemmel, 2 vereséggel és 2 döntetlennel a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő 4. helyen állnak a német Bundesligában.

A cikk szerzője megemlíti, hogy Michael Preetz klubmenedzser már kijelentette, meg kéne hosszabbítani Dárdai szezon végén lejáró szerződését. A vezető kijelentése nem meglepő módon egybecseng a drukkerek akaratával is.

– Élvezem a várost, a családomat, a sikereket – reagált Dárdai a felvetésre. Nekem most nem az a fontos, hogy új szerződést kössek, az érdekel, hogy sikeresek legyünk, fejlesszem a Hertha futballkultúráját. Ha nem lesz új szerződés, akkor sem esek kétségbe, visszamegyek az utánpótláscsapatomhoz, azt is nagyon fogom élvezni.

Huub Stevens Dárdait dicséri

A Schalke 04 jelenlegi, Dárdai korábbi edzője a Kicker.de-ben dicsérte a magyar trénert.
– Egyáltalán nem lep meg, hogy sikeres a Herthával. Mindig is egy profi volt, olyan játékos, aki egy kicsit mindig is edzői fejjel gondolkozott – mondta a holland edző.

Olvasói sztorik