Légiósok

Bogdán, Nikolics és Dzsudzsák is pályára léphet ma, nagyüzem a külföldön játszó magyaroknál

Vasárnap – Nincs idő a pihenésre Némethéknél

Városi rangadó vár Bogdán Ádám együttesére, a Liverpool FC-re az angol Premier League nyolcadik fordulójában. Az Everton elleni derbin aratott sikerrel akár a dobogóra is felléphetne az együttes. A találkozó a Digisport1 csatornán 14.10-től élőben követhető.

Köteles László együttese, a KRC Genk a pocsékul rajtoló – kilenc meccs, nyolc pont – Standard Liége-t fogadja a belga élvonal tizedik fordulójában.

Gruborovics Tamás csapata, a finn élvonal utolsó helyén álló KooTeePee a HIFK ellen lép pályára a 31. fordulóban.

Még nincs győzelme a holland élvonal idei kiírásában Vida Krisztofer csapatának, a De Graafschapnak. A sereghajtó együttes a nyolcadik fordulóban sem esélyesként lép pályára: a második Feyenoordot fogadja.

A lengyel bajnokság 11. fordulójában megszerezheti 11. gólját Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa magyar válogatott támadója. Az ellenfél az utolsó előtti helyezett Górnik Zabrze lesz. A Lech Poznan – soraiban Lovrencsics Gergővel, Kádár Tamással és Holman Dáviddal – továbbra sem tudott elmozdulni az utolsó helyről – a címvédő a Cracovia elleni bajnokival folytatja szereplését.

A német másodosztály tizedik fordulójában Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt csapata, az RB Leipzig a Nürnberget fogadja. A Miriuta László vezette Energie Cottbus a Wehen ellen lép pályára a harmadosztály 12. fordulójában.

A Forgács Dávidot is soraiban tudó, olasz harmadosztályú AC Pisa a Santarcangelo vendége lesz a B-csoport ötödik fordulójában.

Vanczák Vilmos csapata, a svájci bajnokság ötödik helyén álló FC Sion a hatodik St.Gallen otthonában lép pályára a 11. fordulóban.

Dzsudzsák Balázs az elmúlt hétvégén ismét remekelt csapatában, a török Bursasporban, amely így megszerezte második győzelmét. Az együttes a hetedik fordulóban a még veretlen Rizespor vendégeként harcolhat az újabb pontokért.

A friss kupagyőztes, Németh Krisztiánt is soraiban tudó Sporting Kansas City a Portland Timbers ellen folytatja szereplését az észak-amerikai profi bajnokság (MLS) alapszakaszában. A találkozóra magyar idő szerint hajnali fél ötkor kerül sor.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik