Légiósok

Priskin csere volt, csapata nyert

Csizmadia Csaba gólja nem ért pontot az osztrák másodosztályban.

Kapcsolódó cikkek

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Priskin Tamás csapata, a szlovák élvonalbeli Slovan Bratislava 2-0-ra verte a Zlate Moravcét a 12. fordulóban. A magyar válogatott támadó csere volt, a 71. percben jutott szóhoz 2-0-s állásnál.

Az 1860 München 1-1-et ért el a Bielefeld otthonában a német másodosztály tizedik körében. A még mindig nyeretlen bajorok a keretbe sem nevezték Simon Krisztiánt.

Az osztrák másodosztály 12. fordulójában a nyeretlen Floridsdorfer AC a Klagenfurtot fogadta. A találkozót a vendégek nyerték 3-1-re, apró szépségtapasz, hogy a hazaiak gólját Csizmadia Csaba szerezte a negyvenedik percben.

A Getafe a Celta Vigo otthonában szerepelt a spanyol élvonalban. A 0-0-ra végződő találkozón a vendégek magyar hálóőre, Megyeri Balázs a kispadon nézte végig a találkozót.

A Futács Márkót foglalkoztató Mersin a Sivasspor vendégeként lépett pályára a török élvonal hetedik fordulójában. A Mersin fél órán keresztül emberelőnyben játszott, de csak 2-2-re futotta, így továbbra is utolsó a tabellán. A magyar támadót nem nevezték a meccsre.

Olvasói sztorik