Légiósok

VIDEÓ: Dzsudzsák gólpasszt adott a győztes meccsen

Különleges gólörömben volt része.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Lassacskán talán elkezd felfelé araszolni a török élvonal tabelláján Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor, amely a hatodik forduló hétfői zárómeccsén 2-0-ra nyert hazai pályán az Eskisehirspor ellen. A magyar válogatott csapatkapitánya végigjátszotta a találkozót, afanatik.com.tr tudósítása szerint nagyon aktív volt, helyzete is akadt, illetve háromszor hozta gólhelyzetbe társait, ebből egyet a legvégén Faty berúgott.

A lefújás után honfitársunknak különleges gólörömben volt része, hiszen a szenegáli Ricardo Faty felkapta a vállára. „Fontos három pontot szereztünk ma este, köszönöm azoknak, akik szurkoltak nekünk. Örülök, hogy gólpasszt adtam Ricky Faty-nak az első bursai találata előtt!” – írta Instagram-oldalán Dzsudzsák. Együttesük két győzelemmel és négy vereséggel a 13. helyen áll.

Olvasói sztorik