Légiósok

Vadócz máris kezdő lenne Spanyolországban

Igyekszik a lehető leggyorsabban felvenni új csapata, a Deportivo Alavés ritmusát.

Kapcsolódó cikkek

Múlt szombaton látott napvilágot a hír, miszerint a spanyol másodosztályú Deportivo Alavés csapatához igazolt Vadócz Krisztián, aki kedden írta alá új szerződését. A noticiasdealava.com cikke szerint a vasárnapi, Leganés elleni bajnoki mérkőzésen máris játszani szeretne.

A szerző kiemeli, hogy honfitársunk nem akarja az időt pazarolni, és már az első edzésen, csütörtökön egyértelművé akarta tenni a vezetőedző számára, hogy készen áll a játékra. A beilleszkedés időszaka, illetve a több mint három hónapos meccs nélküli periódus sem jelent számára problémát. nem játszott hivatalos mérkőzést. Azért igazolt a klubhoz, hogy élvezze a játék minden percét, ezért már ezen a hétvégén is a pályán szeretne lenni. A középpályás arról is mesélt, hogy nem habozott sokat, amikor az Alavés felvette vele a kapcsolatot, és ajánlatot tett.

– Miután megkerestek, nem volt sok időm gondolkodni, és nem is vártam sokági, néhány nap múlva már aláírtuk a szerződést. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek, mert az Alavés olyan klub, amelyben nagy potenciált látok, és hasonlóan nagy célokért küzd, mint én. Remélem, a közös munka eredményeként akár már a mostani szezon végén elérjük a célt…

Pozitívum, hogy honfitársunk az edzésen minden gyakorlatot a többiekkel együtt tudott csinálni, ami azt mutatja, hogy fizikálisan tényleg nincs rossz állapotban, de a cikk szerint még nem az igazi. Spanyolországba igazolása előtt a Bp. Honvéd edzéseit látogatta, ennek is köszönhető a jó erőállapota, de a legutóbbi hivatalos meccsét a svájci Grasshoppers színeiben játszotta, májusban.

– Igyekeztem edzésben tartani magamat, fel voltam készülve a helyzetre, hogy gyorsan kell csatlakoznom és alkalmazkodnom egy csapathoz, majd bekapcsolódnom a bajnokságba. Van néhány napom, hogy gyorsan alkalmazkodjak a csapathoz, és felvegyem a ritmust. Készen állok a játékra, már ezen a hétvégén kezdőként szeretném megmutatni a tudásomat – mondta végül Vadócz, akinek a szerző dicsérte a testtartását, illetve kiemelte, hogy mindkét lábával jól bánik a labdával, és a távoli lövések jelentik az egyik specialitását.

A klub honlapjának cikkébena nyelvtudását hangsúlyozták, ami nem is csoda, hiszen korábban élt már Spanyolországban, amikor az Osasuna játékosa volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik