Légiósok

Szalai Ádám nem adja fel

A német sportsajtó viszont nem sok esélyt lát arra, hogy visszakerül a Hoffenheim csapatába.

Kapcsolódó cikkek

A német Bundesliga előző idényében öt gólt lőtt és hat gólpasszt adott a Hoffenheim csapatában Szalai Ádám. Nem mondható kiemelkedő csatárteljesítménynek, de mindenképpen jó mutató. A legutóbbi találatát azonban több mint öt hónappal ezelőtt ünnepelhette a 27 éves játékos, aki mostanság a meccskeretbe sem kerül be.

A második csapathoz irányították, Markus Gisdol vezetőedző szerint a megfelelő kondíció hiánya miatt. Szalai mostanság a német és a magyar sajtónak sem hajlandó nyilatkozni, a Bildcímű napilappal azonban kivételt tett. Azt mondta: továbbra is bízik a pozitív végkifejletbe.

– Ez az időszak természetesen nehéz számomra, de nem adom fel. Keményen dolgozom, hogy megfelelő állapotba kerüljek. Készen kell állnom, ha ismét esélyt kapok a játékra – mondta a magyar válogatott csatár.

A csapatnak mostanság nagy szüksége lenne egy eredményes támadóra, hiszen öt forduló után mindössze egy pontja van, és csak négy gólt rúgott. A cikk szerint a magyarnak a nagy elszántság ellenére alapvetően két lehetősége van: a lelátón vagy a kispadon ülve kitölteni a 2018-ig tartó, jól fizető szerződését, vagy pedig hamarosan elhagyni a klubot.

Olvasói sztorik