Légiósok

Guzmics csapata már nem veretlen

Idegenben kapott ki a krakkói Wisla a lengyel bajnokságban.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Hétfő este játszották az osztrák másodosztály kilencedik fordulójának nyitómeccsét: Csizmadia Csaba együttese, a házigazda Floridsdorfer AC 1-0-ra kikapott a St. Pöltentől. A bécsiek ezzel továbbra is nullapontosak és sereghajtók; a tapasztalt magyar védő végig a pályán volt.

A lengyel élvonal nyolcadik fordulójának zárómeccsén elvesztette veretlenségét Guzmics Richárd krakkói csapata, a Wisla, amely 1-0-ra kikapott a Górnik Leczna vendégeként. A magyar válogatott védő végigjátszotta a találkozót, amelyen együttese számos nagy helyzetet, valamint egy tizenegyest is kihagyott, egyszer a kapufát is eltalálta, mégsem tudott betalálni.

A finn bajnokság 28. fordulójában Gruborovics Tamás együttese, a KooTeePee hazai pályán 4-0-ra elvesztette a Rovaniemi elleni mérkőzést. A magyar csatár végigjátszotta a találkozót, amelynek 75. percében sárga lapot kapott. A KTP a tabella – osztályozó jelentő – utolsó előtti helyén áll, a Rovaniemi pedig listavezető.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik