Kiemelt hírek

Lemondott Huszák Géza!

Már nem Huszák Géza az NB II-es Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője.

Huszák Géza vasárnap jelentette be, hogy feláll a kispadról, mert csak így lát lehetőséget a csapat jobb szereplésére. A vezetőedző irányításával a csapat előbb megnyerte az NB III Mátra-csoportját, majd a legutóbbi szezonban a mezőkövesdi labdarúgás legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy ezüstérmes lett az NB II Keleti-csoportjában – írja a Borsod Online.

– Nem történt semmi különös – jegyezte meg Huszák Géza. – Szándékomat már szombaton jeleztem, és vasárnap megerősítettem. Csodálatosan szép és emlékezetes három és fél esztendőt töltöttem Mezőkövesden, nagyon büszke vagyok az elért eredményekre, most azonban belefáradtam a munkába, s úgy éreztem, hogy akkor teszek a legtöbbet a csapat érdekében, ha veszem a kalapom. Az elmúlt fordulókban elpártolt tőlünk a szerencse és ilyenkor kellenek az új impulzusok! A legutóbbi második helyünkkel magasra tettük a lécet, most az ötödik helyen tanyázik a gárda, vagyis nincs veszve semmi. Meggyőződésem, hogy a társaság háza táján – a friss szelek fuvallatával – kedvező változások következnek be és a küzdelemsorozat végén a dobogón végez majd a Mezőkövesd-Zsóry. A tudásuk ismeretében nem féltem a fiúkat! Szurkolni fogok nekik! A labdarúgástól pedig nem tudok és nem is akarok elszakadni, most azonban pihenni akarok.

Átmenetileg Sivák Sándor csapatkapitány tartja az edzőseket játékos-edzőként, amíg a klub vezetői megtalálják az új trénert. A klubnál szerdán lesz elnökségi ülés, akkor lehet majd megtudni, kik a jelöltek a posztra.

Olvasói sztorik