Kiemelt hírek

Egy perc alatt lerendezték

Gyors gólváltást követően a Kaposvár 1-1-es döntetlent játszott a Pécs vendégeként az OTP Bank Liga 11. fordulójában.
OTP Bank Liga, 11. forduló
Pécsi MFC – Kaposvári Rákóczi FC 1-1 (1-1)
Pécs, 3000 néző. Játékvezető: Bognár
Pécs: Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Todorovics, Marovics – Regedei (Gyánó, 85.), Pintér – Zeljkovics (Scsepanovics, 36.), Andorka (Horváth Zs., 71.), Demjén – Bajzát. Vezetőedző: Mészáros Ferenc
Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Bank, Mudresa, Jánvári – Balázs B., Pedro – Gujics (Pavlovics, 74.), Kulcsár K. (Kovács O., 87.), Jawad (Alekszejev, 70.) – Perics. Vezetőedző: Sisa Tibor
Gólszerzők: Perics (23.), illetve Andorka (24.)

Az első félidőben többet veszélyeztetett a Kaposvár, amely a vezetést is megszerezte, de a pécsiek villámgyorsan, egy perccel később már egyenlíteni tudtak. A 23. percben Kulcsár remek passza után Perics lőtt nyolc méterről a kapu jobb felső sarkába (0-1). A 24. percben Bajzát ugratta ki Andorkát, aki középről, nyolc méterről a kapus mellett a kapu bal alsó sarkába lőtt (1-1). A 35. percben Bajzát fordult le védőjéről és 22 méterről centikkel lőtt a kapu fölé.

A 47. percben bizonytalankodott a pécsi védelem, így Pericshez került a labda, aki hét méterről lőtt, de Dibusz bravúrral fogta a kapu bal oldalába tartó bombát. Két perc múlva Perics 22 méteres szabadrúgását védte bravúrral Dibusz a bal felső sarok elől. Az 58. percben Regedei lőtt kapásból, 16 méterről a kapu jobb felső sarka mellé. Egy perc elteltével Demjén lőtt balról, 17 méterről, de a labda ezúttal is a kapu jobb felső sarka mellett hagyta el a játékteret. A 69. percben Marovics baloldali beadását Bajzát fejelte kapura hét méterről, de Hajdúch kapus bravúrral szögletre tolta a labdát.

A 72. percben Marovics beadását ezúttal az imént beállt Horváth csúsztatta hat méterről a jobb felső sarok felé, de a kapus ezúttal is szögletre mentett. A 88. percben Bajzát juttatta a kapuba a labdát, de a játékvezető kezezés miatt érvénytelenítette a találatot. Szünet után a hazaiak valamivel jobb teljesítményt nyújtottak és két alkalommal, Bajzát és Horváth fejesénél csak Hajdúch bravúrjai mentették meg a Kaposvárt a góltól.

Olvasói sztorik