Kiemelt hírek

A Barcelona más dimenzió

Dróth Zoltán szerint a magyar és a nemzetközi mezőny összehasonlíthatatlan.

Kapcsolódó cikkek

Csütörtöktől vasárnapig Rigában, az UEFA Futsal Cup csoportkörében lép pályára a magyar bajnok Rába ETO. A csapat szerdán kel útra, a repülő Bécsből indul a lett fővárosba. Csütörtökön a házigazda Nikars, másnap a világhírű FC Barcelona lesz az ellenfél. A szombati szünnapot követően vasárnap a bosnyák bajnok KMF Leotar Trbinje együttesével találkozik az ETO, amely hétfőn indul haza Magyarországra.

A kisalföldiek 23 éves játékosa, Dróth Zoltán a Rangadó érdeklődésére elmondta, csapata felkészülten és optimistán várja a tornát.

– Az első napon a Rigával játszunk, láttunk videókat a hazaiakról, hasonló játékerőt képviselnek, mint mi – mondta a Rangadó.hu megkeresésére Dróth Zoltán. – A Barcelona a világ egyik legjobb csapata, mindent meg fogunk tenni, hogy emelt fővel hagyjuk el a pályát. A bosnyák együttesről sajnos nagyon kevés információnk van, azt tudjuk, hogy hozzánk hasonlóan az előselejtezőből jutott tovább. Szerintem verhető ellenfélről van szó. Hat ponttal maximálisan elégedettek lehetnénk.

A bajnoki győriek a várakozásoknak megfelelően négy bajnoki forduló után négy győzelemmel rendelkeznek, és vezetik a tabellát.

– A magyar bajnokságot nem lehet összehasonlítani a nemzetközi mezőnnyel – folytatta Dróth Zoltán – Nagyobb az iram, más a játékfelfogás, és a bírók is máshogy fújnak, többet engednek. Jó állapotban vagyunk, a felkészülés jól sikerült, nincsenek sérültjeink, ezért optimistán várjuk a lettországi tornát.

Olvasói sztorik